Ispricacu vam jedan dogadjaj sastav

Taj dogadjaj i dalje samo oni koji su prisutni tiho medju sobom prepričavaju. Sada ću i vama ispricati sta se zapravo desili, ali mi morate obecati da ce to ostati nasa tajna.

Toj je bilo davno u neka druga vremena. Potok je bio pored nas a i spred nas je bio ceo život. Jos ni prvi korak napravili nismo. Igrali smo se veseloo u travi, jurili se i salili. I tada se taj dogadjaj odigrao. Iako je prošlo mnogo godina, sjećam se svih detalja kako su se odigrali. Pored nas se niotkuda pojavio čovjek u kabanici sa bradom. Bez pozdrava i tiho prodje pored nas. Odjednom kao neka sila da nas povuče i mi krenusmo za njim. Kao zombiji ili roboti dve rodice brat i ja smo isli za njim. Nije se okretao, ali ubedjen sam da je znao da hodamo za njim. Usao je u kuću, malu i napustenu pored potoka. Kao po komandi udjosmo za njim u kuću. Kuća je bila napravljena tako da je postojala samo jedna prostorija. Unutra ni traga ni glasa od misterioznog bradatog čoveka. Samo tišina i paučina su bile u kući. Kao probuđeni istrčašmo iz kuće i ispričasmo roditeljima za ovaj dogadjaj.

Rekli su nam da se to nije desilo i da izmisljamo da bi dobili njihovu pažnju. Tek poslije par godina baka mi je pričala o čovjeku koji je davno živio u toj kući i koji se prema nekim pričama pojavljivao i poslije. Znoj me oblio, ali nisam rekao ništa.

One thought on “Ispricacu vam jedan dogadjaj sastav

  1. Jaoooo kako strasnooooo! Uplasila sam see! Hahahahahhhahhahhhahaaaaaaaaaaaa, nije neki sastav jabih ti dala jednu 4 –

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *