Teme za pismeni iz srpskog

Sve moguće teme za pismeni iz srpskog jezika kozete naći na nasem sajtu. Svakodnevno dodajemo nove teme koje vam mogu zatrebati. Najbolje od svega sve vase zahtjeve za pismene sastave ispunjavamo istog dana.

Pismeni za srpski koji je napisan kod nas je garantovano orginalan i nemorate se bojati da ga je vec neko objavio negdje jer vam mi pisemo i u istom danu kada vam zatreba objavljujemo taj pismeni rad.  Za sve razrede osnovne skole imamo napisane teme koje vam mogu vrlo dobro koristiti i donijeti odličnu ocjenu iz srpskog jezika.

U komentaru naznačite temu za pismeni iz srpskog jezika i napisite koji razred pohadjate da bi znali kakav rad da napišemo jer priznaćete sastav za 3 razred osnovne škole i 8 razred se moraju poprilično razlikovati da vas ne bi provalili da ste prepisili i da ne bi dobili keca iz pismenog iz srpskog jezika.

6 thoughts on “Teme za pismeni iz srpskog

  1. definitivno ste mi uljpsali dan sa ovim vasim sastavima, nasao sam odlične sastave koji bi trebaju bas za 7 razred. Dobio sam odličnu ocjenu na pismenom iz srpskog jezika zahvaljući vama.

  2. treba mi hitno sastav iz srpskog na temu:sta bi promenila u svojoj oblasti iliti selu.Ovaj sastav mi treba do sutra i idem u osmi razred.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *